Beoordeling toevoegen

Beoordelingen

Anonymous
12.04.2019
 
Ik ben U zeer dankbaar voor de geslaagde ingreep, waardoor ik een stuk beter en zekerder in het leven sta en bovendien geen of weinig last heb van een verstopte neus. De reden, waarom ik opzag tegen de ingreep, is mijn ervaring van de vorige vijf niet al te plezierige ingrepen. Ik heb geen moment aan uw capaciteiten getwijfeld. In november 2011 ben ik met veel succes geopereerd door dr. Vuijk, naar mijn mening een zeer kundige, aardige en vooral betrokken KNO arts. Hiervoor was ik, als gevolg van een ongeval, al vijfmaal eerder geopereerd door verschillende KNO artsen en zgn, plastisch chirurgen. Het resultaat was bedroevend, zowel esthetisch als functioneel. Ik ben jaren opzoek geweest naar een arts die de ingreep uit kan voeren, geen van de geraadpleegde artsen durfde het aan of kwam tot de conclusie dat er niks meer aan te doen was en maar leren ermee leven. Op advies van geraadpleegde plastisch chirurgen, ben ik in contact gekomen met dr. Vuijk. Hij bleek de enige te zijn met de nodige kennis, kunde en ervaring die de zeer gecompliceerde ingreep aandurfde. Nogmaals met veel succes, het heeft mijn leven een stuk aangenamer gemaakt, mijn neus staat recht, is symmetrisch, ik kan weer goed ademen. Mijn advies aan de mensen die een dergelijke ingreep moeten ondergaan is, trek je niets aan van eventuele negatieve publiciteit! Dr. Vuijk, nogmaals heel erg bedankt, ook voor de nodige ondersteuning bij het conflict met Delta Lloyd over het vergoeden van de ingreep. F.S., Revisie Rhinoplastiek
Anonymous
12.04.2019
 
Het is zeker al 15 jaar geleden dat U mij als chirurg geholpen hebt een septumplastiek en plastische correctie toe te passen aan mijn neus, en het is een hele mooie neus geworden! Daar ben ik u zeer erkentelijk voor. Alleen de laatste jaren ben ik mij een beetje schuldig gaan voelen ten opzichte van u daar nooit geen blijk van te hebben gegeven. Ik wilde wel, maar was alles kwijt. Mijn geheugen liet me volledig in de steek, wist alleen nog vaag iets van Uw ziekenhuis. En oh ja ooit heeft uw secretaresse nog gebeld voor foto's er na en daar ben ik niet aan toe gekomen. Vele jaren later pas kreeg ik het gevoel een vreselijke ondankbare patiënt te zijn en dat U veel beter had verdient. Tot dat ik vandaag bij het opruimen van een kast een knipsel vond van het tijdschrift waardoor ik in der tijd bij U terecht ben gekomen. Het was een uiteenzetting over een nieuwe neus, een nieuwe methode door U gedaan. Pardonne moi dat ik uw naam vergeten was en blij dat ik alsnog U kan bedanken mille mille fois. I.M., neuscorrectie
Anonymous
12.04.2019
 
Nogmaals wil ik U van harte bedanken voor uw zorg en toegewijdeexpertise. Ik ging de operatie in met de meest afschuwwekkende beelden enscenario's voor ogen. Het moeilijkste daarbij was te vertrouwen, en me volledig over te geven aan uw handen en kundigheid. T.B., neuscorrectie (Rhinoplastiek) Ik kan U niet vertellen hoe blij ik was, toen ik uit de narcose bijkwam en voelde dat mijn gezicht, op mijn neus na, nog intact was. Ik ben u zo ontzettend dankbaar dat mijn gezicht behouden bleef. Het kapje is inmiddels van mijn neus. Er zijn nog geen twee weken voorbij en nu al is het zover hersteld dat ik met het grootste gemak de straat opga. Als iemand me met een blik op mijn neus vraagt of ik op mijn gezicht gevallen ben, antwoord ik met een knipoog dat ik gevochten heb. En ik heb gewonnen, zeg ik. Aan alle kanten. Duizend maal dank en alle lof aan u.
Anonymous
12.04.2019
 
Ik kan me nog goed herinneren dat uw assistente opbelde met de mededeling dat er aanvankelijk geen mogelijkheid was op korte termijn, maar toen ik mijn persoonlijke situatie bekend maakte, werd ik gelukkig binnen enkele weken teruggebeld met de mededeling dat er een mogelijkheid was om binnen 2 weken te opereren. De voorbereiding bij het bezoek aan uzelf heb ik als bijzonder prettig ervaren. Ook uw uitleg van hetgeen komen zou gaan en wat wel dan wel niet te verwachten. De opmerking over het gevoel van mijn eigen neus klopte inderdaad. Als ik terug denk aan de ingreep dan heb ik er geen spijt van gehad. Ik ben U en uw team erg dankbaar. Na de ingreep vond ik het erg verrassend, maar bovenal erg prettig dat U persoonlijk belde om te vragen hoe het met me ging. Uw betrokkenheid en bevlogenheid spreekt me erg aan. Ik hoop dat U door blijft gaan met uw goede werk en ook uw bevlogenheid blijft houden. Nogmaals bedankt.
Anonymous
12.04.2019
 
Enkele jaren geleden heeft U, tezamen met uw team van specialisten, mij geholpen bij een correctie aan mijn neus. Ik wil U graag alsnog bedanken voor hetgeen u gedaan heeft. Het is destijds een zeer bijzondere gebeurtenis voor mij geweest. Uw betrokkenheid en bevlogenheid spreekt mij erg aan! I.J.N.M.H. te Oudenbosch, neuscorrectie (Rhinoplastiek)
Anonymous
12.04.2019
 
Dr Hade had about 90% of succes rate where world rate is 40%, not to mention that in Poland they don't even provide such research. I started writing to Doctor Vuyk in June 2010. We exchanged a lot of e-mails where Doctor Vuyk was explaining many things concerning closing our son's perforation. I deeply admire Dr Vuyk that despite of his hard work, operations, consultations, I can imagine that such very skilled Doctor have to be busy, he was finding time answering in details on each question I had. My contact with Dr Vuyk was better that with most of the doctors in Poland. I also have read a lot of his publications and medical works and I knew from the beginning that he is an excellent rhinologist and plastic surgeon. In October or November 2011 when we as parents and including our son Sebastian who had the biggest interest, we were deeply convinced that he is the most proper Doctor to perform operation, we went for the first visit before operation. One more time we saw that he is not only an excellent Doctor but also a very caring person about his patients. In very simple words and peacefull way he explained us how the operation was going to be done. Me and my husband, and our son came in December 2011 to the hospital to have the operation performed by Dr Hade Vuyk. We were very nervous but before the operation we heard from the hospital staff, it was probably the nurse, that Doctor Vuyk is an excellent and very skilled Doctor and many people from all over the Europe are coming to him. Those words eased our tension almost completely, we knew our son is in the safe hands. Dr Vuyk performed the operation in December. During the operation Doctor closed NSP and corrected his septum, everything went well. The process of healing also went very fast. After staying about 10 days and last visit, we went back home to Poland. After operation I had a lot of questions and again I have got the full explanation for each of my questions from the Doctor. Now my son breathing is better, he doesn't have deasiness and his perforation is closed. Sebastian is very, very lucky that he met You in some moment of his life. In simply words we are very happy that we have found such a good Doctor and people in Netherlands are lucky having him in their country. I recomend him in every possible way to people who need operation in Dr Vuyk's specialization. We deeply admire his work and good approach to patients. Best Regards, Beata Nalepa Gdansk, Poland
Anonymous
12.04.2019
 
In 2007 our son started having nasal septum perforation. Because I knew that this is a very difficult operation where even reperforation can occur, I started looking for someone with a really good reputation as well as a high success rate in such operations.I contacted Dr Kridel from Huston Texas and he recommended me Dr Hade Vuyk from Netherlands. Beata Nalepa Gdansk, Poland. Rhinoplastiek
Anonymous
12.04.2019
 
Onlangs ben ik aan mijn neus geopereerd. Mijn complimenten en alle lof aan Dr Vuyk, de Kno-poli, de operatie-kamer, kortom aan alle mensen in de kliniek waarmee ik te maken had. Ik heb er een betrokkenheid en rust ervaren die heel kalmerend werkte. Het was voor mij een heel positieve ervaring. Voor de behandeling heb ik alleen maar heel goede woorden. Dr Vuyk en iedereen:” BEDANKT!” M.S.S. te Heerhugowaard, neuscorrectie
Anonymous
12.04.2019
 
Lieve H Vuyk, Ik ben u zo dankbaar en ik weet zeker dat niemand anders het zo goed had gedaan. U mag echt trots op uzelf zijn. U heeft mij echt geholpen, ik zou niet willen weten wat het zonder u geworden was. Vanuit het diepste van mij hart bedankt, A.G., 8 jaar, reconstructie oorschelp na correctie elders
Anonymous
12.04.2019
 
Ongeveer 16 jaar geleden ben ik geopereerd aan mijn neus door Dr. Vuyk. Onlangs sprak ik een plaatsgenoot welke waarschijnlijk ook door Dr. Vuyk wordt geholpen en deze mevrouw vroeg mij naar mijn bevindingen. Ik heb zeer lovende woorden gesproken over Dr. Vuyk daar de operatie mijn leven wel degelijk heeft veranderd. Even de web site van Dr Vuyk geraadpleegd. Mijn tweetal foto’s op de pagina van Dr. Vuyk bij Rhinoplastiek staan nog steeds in. Leuk om dit terug te zien. Wat ik maar wil zeggen is dat ik mijn plaatsgenote Dr. Vuyk van harte heb aanbevolen. Hierbij dan ook de groeten aan Dr. Vuyk en medewerkers. Met vriendelijke groet, B.B. Oldemarkt, Friesland