Beoordeling toevoegen

Beoordelingen

Anonymous
09.02.2020
 
M.C. te Hoevelaken, Oorreconstructie Dank voor mooie oor en voor alle goede zorgen.
Anonymous
06.02.2020
 
U heeft bij mij kankerplekjes boven mijn oog en van mijn ooglid weggehaald (mohstherapie). Al 3 keer heeft U bij mij kwaadaardige plekjes verwijderd en hersteld. Het is steeds prachtig genezen en als je het niet weet zie je het niet. Al die keren was ik tevreden over de behandeling in Uw ziekenhuis. U bent zelf heel rustig en dan is alles en iedereen er omheen ook zo rustig en vriendelijk. Het helpt erg om op je de ademhaling te letten tijdens de akelige prikken die je dan goed kan verdragen. In de uitslaapkamer werd je verwend met een warme deken en maken zij het zo makkelijk mogelijk. Dit wilde ik U graag laten weten zodat andere patiënten met vertrouwen zich met vertrouwen door U en uw team laten behandelen. Hartelijk bedankt en vriendelijke groeten, A.S.D., Reconstructie oogleden
Anonymous
16.01.2020
 
Dr Vuyk: Fijne chirurg, prima opvang, geweldig operatie team. Zeer tevreden. B.L., Uithoorn, Neusreconstructie
Anonymous
15.12.2019
 
Geachte dr. Vuijk Hierbij wil ik u hartelijk bedanken. U heeft heel mooi werk gemaakt van mijn gezicht. Het was voor mij een eer dat U mij wilde helpen. De laatste keer dat ik bij U op het spreekuur was had ik U nog niet bedankt, vandaar via deze weg. Ook de mensen op de OK en da afdeling bedankt. Het voelt als een warme deken! P.S. U heeft mij zelfvertrouwen teruggegeven. L.J.R., Neusreconstructie
Anonymous
09.12.2019
 
Ik stel het zeer op prijs dat U als mens en vermaard professioneel een open oor heeft gehad voor mijn gedachten. Hiervoor ben ik U erg dankbaar. Met vriendelijke groet en hoogachting, H.G. te Baarn, Behandeling basaalcelcarcinoom
Anonymous
22.11.2019
 
In 2007 our son started having nasal septum perforation. Because I knew that this is a very difficult operation where even reperforation can occur, I started looking for someone with a really good reputation as well as a high success rate in such operations.I contacted Dr Kridel from Huston Texas and he recommended me Dr Hade Vuyk from Netherlands. Beata Nalepa Gdansk, Poland. Rhinoplastiek
Anonymous
21.11.2019
 
Ik ben U zeer dankbaar voor de geslaagde ingreep, waardoor ik een stuk beter en zekerder in het leven sta en bovendien geen of weinig last heb van een verstopte neus. De reden, waarom ik opzag tegen de ingreep, is mijn ervaring van de vorige vijf niet al te plezierige ingrepen. Ik heb geen moment aan uw capaciteiten getwijfeld. In november 2011 ben ik met veel succes geopereerd door dr. Vuijk, naar mijn mening een zeer kundige, aardige en vooral betrokken KNO arts. Hiervoor was ik, als gevolg van een ongeval, al vijfmaal eerder geopereerd door verschillende KNO artsen en zgn, plastisch chirurgen. Het resultaat was bedroevend, zowel esthetisch als functioneel. Ik ben jaren opzoek geweest naar een arts die de ingreep uit kan voeren, geen van de geraadpleegde artsen durfde het aan of kwam tot de conclusie dat er niks meer aan te doen was en maar leren ermee leven. Op advies van geraadpleegde plastisch chirurgen, ben ik in contact gekomen met dr. Vuijk. Hij bleek de enige te zijn met de nodige kennis, kunde en ervaring die de zeer gecompliceerde ingreep aandurfde. Nogmaals met veel succes, het heeft mijn leven een stuk aangenamer gemaakt, mijn neus staat recht, is symmetrisch, ik kan weer goed ademen. Mijn advies aan de mensen die een dergelijke ingreep moeten ondergaan is, trek je niets aan van eventuele negatieve publiciteit! Dr. Vuijk, nogmaals heel erg bedankt, ook voor de nodige ondersteuning bij het conflict met Delta Lloyd over het vergoeden van de ingreep. F.S., Revisie Rhinoplastiek
Anonymous
16.11.2019
 
Ik kan me nog goed herinneren dat uw assistente opbelde met de mededeling dat er aanvankelijk geen mogelijkheid was op korte termijn, maar toen ik mijn persoonlijke situatie bekend maakte, werd ik gelukkig binnen enkele weken teruggebeld met de mededeling dat er een mogelijkheid was om binnen 2 weken te opereren. De voorbereiding bij het bezoek aan uzelf heb ik als bijzonder prettig ervaren. Ook uw uitleg van hetgeen komen zou gaan en wat wel dan wel niet te verwachten. De opmerking over het gevoel van mijn eigen neus klopte inderdaad. Als ik terug denk aan de ingreep dan heb ik er geen spijt van gehad. Ik ben U en uw team erg dankbaar. Na de ingreep vond ik het erg verrassend, maar bovenal erg prettig dat U persoonlijk belde om te vragen hoe het met me ging. Uw betrokkenheid en bevlogenheid spreekt me erg aan. Ik hoop dat U door blijft gaan met uw goede werk en ook uw bevlogenheid blijft houden. Nogmaals bedankt.
Anonymous
15.11.2019
 
Onlangs ben ik aan mijn neus geopereerd. Mijn complimenten en alle lof aan Dr Vuyk, de Kno-poli, de operatie-kamer, kortom aan alle mensen in de kliniek waarmee ik te maken had. Ik heb er een betrokkenheid en rust ervaren die heel kalmerend werkte. Het was voor mij een heel positieve ervaring. Voor de behandeling heb ik alleen maar heel goede woorden. Dr Vuyk en iedereen:” BEDANKT!” M.S.S. te Heerhugowaard, neuscorrectie
Anonymous
12.10.2019
 
Beste dr. Vuyk, Ik was juist erg blij dat ik u nog eens kon zeggen hoe gelukkig ik nog steeds ben met het resultaat van mijn operatie en hoe erg ik het vind dat u niet meer in ons ziekenhuis werkt. Een groot verlies voor ons ziekenhuis en ontzettend jammer voor de patiënten. Al zes jaar lang ben ik het succesverhaal aan het vertellen en iedereen is altijd verbaasd dat ik zo'n operatie achter de rug heb en er helemaal niets van te zien is. De mensen van de Mohs kliniek Amsterdam waren ook heel erg onder de indruk en vol lof over u. Ik zou heel graag horen wat uw verdere plannen zijn. Heb ik het goed begrepen dat u de Mohs operaties gaat doen in de kliniek in Vleuten? Ik hoop natuurlijk niet dat ik ooit nog zoiets meemaak, maar mocht het toch zo zijn, dan zou ik heel graag willen weten waar ik u kan vinden. Ik wens u heel veel succes en wellicht zien we elkaar nog eens. Met vriendelijke groet, E. vd S. te Huizen