Beoordeling toevoegen

Beoordelingen

Nicole
27.07.2019
 
Ik heb 5 liposuctiebehandelingen (onderbenen, bovenbenen en armen) voor lipoedeem ondergaan. Ik kan niets anders dan vol lof zijn over dr. Habbema en zijn team. Tijdens het 1ste gesprek (informatie) voelde ik mij al helemaal op mijn gemak. Dit ook tijdens de liposucties. Helaas ben ik bij 3 behandelingen daarna flink beroerd geweest. Dit lag zeer zeker niet aan dr. Habbema. Maar ook dan zijn zij er voor je. Ze hebben mij diverse keren op een dag na de behandeling gebeld om te informeren. Zo ook dr. Habbema. Ik ben ontzettend blij met het resultaat. Ik wist niet dat 12 ltr. vet verwijderen zo'n opluchting kan geven.
Ik kan iedereen dr. Habbema en zijn team aanbevelen.
Bedankt voor alle goede zorgen!
Vriendelijke groet, Nicole
Nicole
27.07.2019
 
Ik heb 5 liposuctiebehandelingen voor lipoedeem (bovenbenen, onderbenen en bovenarmen) ondergaan die dr. Habbema heeft uitgevoerd. Ik kan niets anders dan alleen maar lof zwaaien over dr. Habbema en zijn team. Bij het 1ste gesprek stelde hij mij al direct op mijn gemak. Ik had na het gesprek ook geen vragen meer. Alles wordt zeer duidelijk uitgelegd. De behandelingen onderging ik fluitend, alhoewel ik bij 3 behandelingen flink beroerd ben geweest. Maar dat had niets te maken met dr. Habbema en zijn team. Ook de nabehandeling is perfect. Ze hebben mij diverse keren op een dag na de behandeling waarvan ik flink beroerd was gebeld. Nee, ik kan echt werkelijk niets negatiefs over dhr. Habbema en zijn team vermelden, ondanks dat ik toch echt wel kritisch ben. Ik kan iedereen dr. Habbema en zijn team aanbevelen!
Over het resultaat ben ik meer dan dik tevreden. Mijn doelstelling was om niet in een grote maten winkel terecht te komen. Na 12 ltr. vet verwijderd te hebben, hoef ik daar dus geen angst meer voor te hebben. Ik voel me meer dan prettig en het heeft mijn zelfvertrouwen een ontzettende boost gegeven. Want wat kan een mens toch prettig door het leven gaan als je onder handen bent genomen door dr. Habbema en zijn team!
Dank je wel voor alle goede zorgen!
Met vriendelijke groet, Nicole
Rubia
27.07.2019
 
Ben behandeld aan lipoedeem aan mijn benen.
Had veel last van pijnlijke benen, en kon ook niet zo ver lopen.
Deze klachten zijn volledig verdwenen en mijn benen zien er weer mooi uit.
Ben zeer tevreden over dokter Habbema en zijn team, hebben mij echt door de operatie heen gepraat.
Zou iedereen dokter Habbema en zijn team aanraden.
Bedankt voor alles
Rubia
Karin
04.07.2019
 
Onlangs ben ik behandeld voor lipoedeem aan mijn benen door dr. Habbema. Mijn complimenten voor hem en zijn team. Ze zijn geweldig! Heel behulpzaam en ontzettend lief. Ik had het door niemand anders willen laten doen.
De resultaten zijn super. De pijn in mijn benen en ook de vermoeidheid en het zware gevoel zijn verdwenen. Ik ben er heel erg blij mee. Ik zou iedereen die lipoedeem heeft en er iets aan wil laten doen, altijd doorverwijzen naar dr. Habbema. Hij is een topper! Nogmaals bedankt! Vriendelijke groet, Karin
Karin
04.07.2019
 
Onlangs ben ik behandeld voor lipoedeem aan mijn benen door dr. Habbema. Mijn complimenten voor hem en zijn team. Ze zijn geweldig! Heel behulpzaam en ontzettend lief. Ik had het door niemand anders willen laten doen. De resultaten zijn super! De pijn in mijn benen en ook de vermoeidheid en het zware gevoel zijn verdwenen. Ik ben er heel erg blij mee. Ik zou iedereen die last heeft van lipoedeem en er iets aan wil laten doen, altijd doorverwijzen naar dr. Habbema. Het is een topper! Nogmaals bedankt! Vriendelijke groeten van Karin