Hoe werkt het?

Stap 1

U maakt een afspraak voor een consult op ons kantoor in Amsterdam. Dit kan door te bellen, ons een e-mail te sturen of het contactformulier in te vullen. Het consult duurt ongeveer 30 tot 45 minuten. Tijdens dit gesprek bespreken we uw wensen en verwachtingen en de mogelijkheden. Komt u in aanmerking voor de ingreep, hoe verloopt de behandeling, wat zijn de risico’s, hoe lang moet u herstellen, wat is het resultaat, wat zijn de kosten, etc. U mag al uw vragen en zorgen op tafel leggen.

Stap 2 

In overleg met u plannen we een voorbereidingsafspraak en een behandeling in. Kan dit allemaal of deels op dezelfde dag als het consult? U krijgt tevens achtergrondinformatie over de behandeling.

Stap 3

Om u voor te bereiden op de ingreep plannen we een afspraak in om uw algehele gezondheid en medicijngebruik in beeld te brengen. Bepaalde aandoeningen en medicijnen kunnen namelijk een risico vormen tijdens de operatie en het resultaat beïnvloeden. Tevens maken we foto’s voor uw medisch dossier.

Stap 4

Op de dag van de ingreep komt u naar onze kliniek. We voeren de behandeling uit. Bij de meeste ingrepen mag u dezelfde dag nog naar huis.

Stap 5

Er volgt een periode van herstel. De arts geeft u adviezen om het herstel optimaal te laten verlopen.

Stap 6

Afhankelijk van het type ingreep komt u een aantal keer terug voor controle. Wij plannen samen met u de vervolgafspraken in.

Stap 7

U komt terug voor een eindcontrole. We maken foto’s. Aan de hand van de voor en na foto’s bespreken we met u het resultaat.