Over arts.nl

Over ons

Arts.nl is een samenwerkingsverband van nationaal en internationaal erkende chirurgen. Al onze artsen behoren tot de beste experts in hun vakgebied. Ons doel is om onze patiënten chirurgische en niet-chirurgische cosmetische behandelingen aan te bieden van zeer hoge kwaliteit.

De artsen van Arts.nl zijn gespecialiseerd in niet-chirurgische cosmetische gezichts- en lichaamsbehandelingen en plastische en reconstructieve chirurgie van het lichaam en gezicht. We streven daarbij altijd naar een natuurlijk en harmonieus resultaat.

Arts.nl staat voor een persoonlijke benadering en voor kwaliteit. Iedere lichaam is uniek en voor iedere patiënt maken we dan ook een uniek en gepersonaliseerd behandelplan. We doen er alles aan om u de allerbeste zorg te bieden, zowel voor, tijdens als na uw behandeling.

Heldere communicatie staat hoog in het vaandel bij Arts.nl. Onze chirurgen zorgen ervoor dat u goed geïnformeerd en voorbereid, veilig en comfortabel de fases van de behandeling doorloopt. Al tijdens het eerste consult gaat u in gesprek met de uitvoerende cosmetische arts. Tijdens het gehele behandeltraject is de arts altijd beschikbaar als u zich zorgen maakt of vragen heeft. Bovendien kunt u ook na de operatie contact met ons opnemen. Onze zorg gaat door ook ver nadat het behandeltraject is afgesloten.

Eerlijkheid is een van onze kernwaarden. We geven u altijd eerlijk advies. Het kan voorkomen dat we een andere ingreep adviseren dan u voor ogen had. Soms denken we dat een combinatie van bijvoorbeeld twee ingrepen een nog beter resultaat oplevert. En het kan ook gebeuren dat we u het advies geven om af te zien van een operatie of een minder ingrijpende behandeling voorstellen. Ons doel is om u zo goed mogelijk te helpen met het verbeteren van uw uitstraling.

Onze beloftes aan u

✓ Onze artsen behoren tot de beste experts in hun vakgebied

✓ Eerlijkheid is een van onze belangrijkste kernwaarden

✓ Prettig en direct contact met een van onze experts

✓ Mogelijkheid om direct vragen te stellen aan onze experts over alles op gebied van chirurgische en niet-chirurgische ingrepen

✓ Heldere uitleg over welke behandelingen het beste bij u passen