Beoordeling toevoegen

Beoordelingen

Robert
22.02.2020
 
Revisie Neuscorrectie. Ik raad Dr. Faris's ten zeerste aan. Ik ben erg blij met de resultaten van mijn neuscorrectie. Voorheen werd ik behandeld twee chirurgen, echter die wilde mij niet meer opereren. Dus ik moest een expert vinden die bekwaam was in het gebied waar ik aan geholpen moest worden. Van overleg tot de operatie helemaal tot aan de follow-up die ik op de dag van vandaag nog steeds krijg, de bekwaamheid en service van Dr. Faris aan hem en zijn team zijn groot.
Anonymous
20.01.2020
 
zeer tevreden Iederereen die overweegt om facelift te laten doen zou ik adviseren om naar dr Faris te gaan Het resultaat is echt prachtig en iedereen zegt: wat zie je er goed uit, maar niemand ziet dat er een behandeling is gedaan. Ik ben blij dat ik een Deep Plane Facelift heb laten doen.
Anonymous
15.01.2020
 
Revisie Neuscorrectie. Ik raad Dr. Faris's ten zeerste aan. Ik ben erg blij met de resultaten van mijn neuscorrectie. Voorheen werd ik behandeld twee chirurgen, echter die wilde mij niet meer opereren. Dus ik moest een expert vinden die bekwaam was in het gebied waar ik aan geholpen moest worden. Van overleg tot de operatie helemaal tot aan de follow-up die ik op de dag van vandaag nog steeds krijg, de bekwaamheid en service van Dr. Faris aan hem en zijn team zijn groot.
Anonymous
19.12.2019
 
Botox. Ik ben een aantal malen naar dokter Faris gegaan voor Botox en ik ben iedere keer weer heel blij met de resultaten. Ik zie er opgefrist en jonger uit, maar niet onnatuurlijk. Dr. Faris heeft veel kennis van de anatomie van het gezicht vanwege zijn uitgebreide training. Zijn esthetische inzicht en ervaring zorgen ervoor dat ik me veilig en in goede handen voel. Zeer aan te bevelen!
Anonymous
29.11.2019
 
Face Lift en littekencorrectie. De reden dat ik voor Dr. Vuyk & Dr. Faris heb gekozen, is dat ze gespecialiseerd zijn in de specifieke operatie die ik nodig had. Tijdens het consult luisterden de artsen heel geduldig naar mijn wensen en wisten waar ze me konden helpen met betrekking tot mijn littekenweefsel. Plannen werden gemaakt en besproken tijdens die consulten en tijdens het pre-operatieve gesprek. Dit zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde. Nadat ik wakker was geworden van de operatie kwamen beide artsen kijken/praten om te zien of het goed met me ging. Een dag na de operatie ging ik terug om mijn verband te laten verwijderen en een week later om mijn hechtingen te verwijderen. Een half jaar na de operatie heb ik een check-up afspraak om te zien hoe ik de wonden genezen. In de tussentijd heb ik via WhatsApp contact met Dr. Faris om de voortgang te bespreken en foto's te sturen. Op het moment van schrijven was mijn operatie 4 maanden geleden en tot nu toe ben ik erg blij met de resultaten, ondanks het feit dat het genezingsproces nog lang niet klaar is. Ik raad Dr. Vuyk en Dr. Faris zeker aan anderen aan. Ze zijn goed in hun vak en weten precies wat ze moeten doen. Daarnaast zijn ze ook erg vriendelijk en zijn ze zeer geïnteresseerd in hoe het herstel verloopt.
Anonymous
18.10.2019
 
Littekencorrectie. Ik ging naar Dr. Faris en zijn collega dr. Vuyk voor een complexe littekenvorming die was gevormd door een eerdere rhinoplastie-infectie. Het was een uitdaging om chirurgen te vinden die dit probleem in mijn eigen land, Zweden, konden aanpakken. Dat is de reden dat ik naar Amsterdam ben afgereisd om een expert in nasale reconstructieve chirurgie te vinden. Het litteken moest operatief worden verwijderd en gereconstrueerd met een flap. (Vroegere pogingen door sommige "respectabele” klinieken in Zweden waren laser, cryotherapie en "vulstoffen". Deze "procedures" maakten het probleem eigenlijk erger en het litteken dikker). Ik kan niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is om goed opgeleide chirurgen te vinden, wanneer het gaat om dit soort problemen. Ik ben erg blij met het hele proces, van consult tot aan de operatie. Dankzij de goede communicatie met het personeel via Skype en e-mail was het heel eenvoudig om alles te regelen.
Anonymous
06.10.2019
 
Ooglidcorrectie. Mijn ooglidreconstructie ging perfect! Dokter Faris en dokter Vuyk zijn beiden erg bekwaam en hebben voor mij kunnen doen waar er in normale ziekenhuizen werd gezegd: het is niet mogelijk om dit te corrigeren, u moet er mee leren leven. Alles was geweldig! Van de eerste consultaties waarin alles volledig werd uitgelegd wat er zou gebeuren, tot de operatie zelf die goed ging en de vervolgconsulten natuurlijk. En het resultaat is zelfs beter dan ik had gehoopt!
2019 Happy Lady
27.08.2019
 
Deep Plane Facelift and Necklift. A time ago I had a deep plane facelift and necklift with Dr. Faris. On recommodation I visit Dr. Faris for consulting. He took plenty sufficient time and attention during all visits/calls. I am extremely pleased with the guidance and aftercare. The care before and after the operation was also;fantastic. Everyone took sufficient time / attention. Dr. Faris is extremely concerned about the progress of the recovery The result was very successful and so natural. Familiar people have not noticed anything ; just you look so good! I recommend Dr. Faris for his superior skills and expertise in plastic surgery. You can trust to put your beauty in his hands.
56 jaar vrouw Alkmaar 2019
30.07.2019
 
zeer tevreden Iderereen die overweegt om facelift te laten doen zou ik adviseren om naar dr faris te gaan het resultaat is echt prachtig en Iedereen zegt dat zie je goed uit maar niemand ziet dat er een behandeling is gedaan. Ik ben blij dat ik enn Deep plane facelift heb laten doen.
Anonymous
13.07.2019
 
Facelift. Zes weken geleden heb ik een Deep Plane facelift gehad gedaan door Dr. Faris. Ik ben zo blij dat ik met hem in contact ben gekomen en zijn expertise heb mogen ervaren! Het resultaat is mooi, omdat het zo natuurlijk is. Geen verandering in expressie. "Wat zie je er goed uit en uitgerust" is wat anderen tegen me zeggen. Ik ben Dr. Faris dankbaar voor zijn toegankelijkheid, toewijding, professionaliteit en expertise. Hij is een geschenk uit de hemel, voor iedereen die besluit met hem samen te werken en de operatie door hem te laten uitvoeren.