Radiesse

Radiesse fillers

Als u de 25 gepasseerd bent kunnen de eerste fijne rimpels zich aandienen. Naarmate de jaren verstrijken ziet u steeds meer rimpels en andere tekenen van huidveroudering verschijnen in uw gezicht. Misschien lopen er flinke plooien van uw neus naar uw mond, is er een diepe fronsrimpel te zien tussen uw wenkbrauwen of zorgen ingevallen wangen of wallen onder uw ogen voor een vermoeide uitstraling. In dat geval is een Radiesse behandeling mogelijk om uw gezicht te verjongen en verfrissen.

Radiesse is een gezicht filler op basis van calcium (kalk). De huid bestaat voor 70% uit collageenvezels. Collageen zijn eiwitten die zorgen voor de structuur, stevigheid en gezondheid van uw huid. Door het injecteren van Radiesse fillers krijgt uw gezicht meer volume en wordt tegelijkertijd uw huid gestimuleerd om collageen aan te maken. Na ongeveer 3 maanden is de plek van de ingespoten gel overgenomen door het lichaamseigen collageen. Dit type fillers zijn bijvoorbeeld geschikt voor het verminderen van rimpels en het opvullen van wangen en jukbeenderen.

Radiesse behandeling: van adviesgesprek tot resultaat

U kunt bij ons een adviesgesprek aanvragen. We lopen met u alle stappen van een behandeling met Radiesse fillers door: van voorbereiding tot het uiteindelijke resultaat. Tijdens dit gesprek kunt u al uw vragen op tafel leggen en geven we u informatie over de kosten. Besluit u de behandeling te laten uitvoeren met Radiesse fillers? Dan brengen we direct voorafgaand aan de behandeling uw gezondheid en medicijngebruik in beeld. Bepaalde aandoeningen en medicijnen kunnen het resultaat namelijk beïnvloeden.

Voor de behandeling neemt u plaats in een comfortabele behandelstoel. Via meerdere injecties met een dunne naald brengt onze arts de fillers aan in uw gezicht. Verdoving is in de meeste gevallen niet nodig. De tijdsduur ligt meestal tussen de 15 en 45 minuten. Als u zich goed voelt, mag u direct naar huis.

Een Radiesse behandeling is een lichte ingreep. Meestal kunt u direct na de behandeling weer aan het werk. De eerste dagen kan er wat lichte zwelling, pijn of roodheid optreden. Radiesse fillers zijn zeer veilig. Complicaties en bijwerkingen komen nauwelijks voor. Gedurende het herstelproces kunt u altijd contact met ons opnemen met vragen. Tijdens een eindcontrole bekijken we samen met u het eindresultaat van de Radiesse fillers en maken we foto’s voor uw dossier. Voor uitgebreide informatie over de behandeling, van voorbereiding tot het uiteindelijke resultaat, verwijzen we u graag naar de pagina gezicht fillers.

Filler behandeling via Arts.nl

Facial fillers geven uw gezicht een natuurlijke, frisse en jonge uitstraling. Uw huid is egaal en uw gezicht heeft duidelijke contouren. Het definitieve resultaat van Radiesse fillers is na zo’n 4 weken bereikt. Het effect is meer dan een jaar zichtbaar. Indien gewenst kan de behandeling daarna herhaald worden.

Kiest u voor een behandeling via Arts.nl, dan kiest u voor een arts die gespecialiseerd is in huidbehandelingen en complexe cosmetische ingrepen met fillers. Al onze artsen behoren tot de beste experts op gebied van facial filler behandelingen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de Radiesse fillers van Arts.nl? Voor telefonisch advies of een consult kunt u contact met ons opnemen.

 

Afbeeldingen