Neuscorrectie met Fillers

Neuscorrectie met Fillers (Niet-Chirurgische Neuscorrectie)

Uw neus is zeer bepalend voor uw uitstraling door de centrale ligging in het gezicht. Heeft uw neus een afwijkende vorm of grootte, dan trekt het reukorgaan al snel ongewenst de aandacht naar zich toe. Wilt u de vorm of grootte van uw neus veranderen, maar ziet u een neuscorrectie operatie niet zitten? Dan is een niet-chirurgische neuscorrectie een goede optie. Een niet-chirurgische neuscorrectie is een nieuwe innovatieve techniek, waarbij de grootte of vorm van uw neus gecorrigeerd wordt met fillers. Deze techniek is bijvoorbeeld geschikt om een bult in de neus gladder te maken, een afgevlakte neusbrug te verhogen, de neuspunt te verhogen of de symmetrie van uw neus te verbeteren. De behandeling bestaat uit het injecteren van vloeistoffen (fillers). Er wordt daarom ook wel gesproken van een liquid neuscorrectie. Na een neuscorrectie met gezicht fillers is uw neus weer mooi van vorm en in harmonie met de rest van uw gezicht.

De fillers die gebruikt worden voor een neuscorrectie

De merken waar wij mee werken zijn Juvederm, Restylane en Sculptra. Dit zijn fillers op basis van hyalonzuur. Hyalonzuur is een lichaamseigen stof die vocht aantrekt en op die manier meer volume geeft. Het hyalonzuur in de fillers blijft ongeveer 6 tot 12 maanden zitten, soms zelfs 1,5 jaar. Een neuscorrectie met fillers is niet geschikt voor grote veranderingen aan de neusvorm of neusgrootte. Daarvoor is het beter om te kiezen voor een normale neuscorrectie. Het effect van een niet-chirurgische neusoperatie is tijdelijk, maar de behandeling kan wel vaker herhaald worden. Een niet-chirurgische neuscorrectie is veel minder ingrijpend dan een normale neuscorrectie en de hersteltijd is korter. Ook worden er geen incisies gemaakt, dus er ontstaan geen littekens.

Consult neuscorrectie met fillers

Wilt u meer weten over een neuscorrectie met fillers? Maak dan een afspraak voor een consult bij Arts.nl. Tijdens dit consult gaat u samen met de cosmetisch chirurg in gesprek over de mogelijkheden van een niet-chirurgische neuscorrectie. Uw wensen en verwachtingen worden besproken, de arts bekijkt uw neus van alle kanten en geeft een beeld van het te verwachten resultaat. Ook de kosten komen ter sprake. De gehele behandelin lopen we met u door, van voorbereiding tot resultaat. Bent u volledig overtuigd, dan plannen we een neuscorrectie met fillers in.

Neuscorrectie met fillers: de behandeling

Een neuscorrectie met fillers is een lichte en niet-chirurgische ingreep. Het is verstandig om tenminste 24 uur voor de behandeling geen alcohol te drinken om kans op blauwe plekken te verminderen. Bepaalde aandoeningen en medicijnen kunnen het resultaat beïnvloeden. Het is dan ook belangrijk om uw medicijngebruik en algehele gezondheid in beeld te hebben. Voor de behandeling neemt u plaats in een comfortabele behandelstoel. In sommige gevallen verdoven we het gebied rondom de neus met verdovende injecties. De arts injecteert vervolgens de fillers in de juiste delen van de neus. U bent volledig bij kennis en kunt de procedure volgen. Dit heeft als voordeel dat u ook mee kunt kijken om samen met de arts naar het gewenste resultaat toe te werken. Een behandeling duurt ongeveer 30 minuten en de pijn is minimaal.

Na het corrigeren van de neus met fillers: herstel en nazorg

Na de neuscorrectie met fillers kan de eerste dagen wat lichte zwelling, pijn, blauwe plekvorming of roodheid optreden. Deze klachten verdwijnen vrij snel. Voor het beste resultaat raden wij aan om de eerste 4 tot 6 uur na de behandeling geen make-up en gezichtsverzorgingsproducten te gebruiken. Alcohol kunt u het beste een dag laten staan en doe het de eerste dag rustig aan. De eerste twee weken worden gezichtsbehandelingen, zonnebaden en saunabezoeken afgeraden. De meeste patiënten gaan meteen weer aan het werk. Het definitieve resultaat is na ongeveer 2 weken zichtbaar. We vinden het belangrijk dat u een goed gevoel overhoudt aan de behandeling. U mag gedurende het herstelproces dan ook altijd contact op nemen als u vragen heeft. Tijdens een eindgesprek bekijken we samen met u de voor en na foto’s en bespreken we het resultaat van de neuscorrectie met fillers.

Risico’s niet-chirurgische neuscorrectie

De tijdelijke facial fillers die we gebruiken zijn veilig en leiden tot een natuurlijk resultaat. Hyalonzuur heeft als voordeel dat het direct opgelost kan worden bij tegenvallende resultaten. Direct na de behandeling kan er sprake zijn van roodheid, pijn, zwelling, blauwe plekken of allergische reacties. Deze ongemakken duren meestal niet langer dan 2 weken.  Ook is er een zeer kleine kans op infecties, onderhuidse bloedingen en verhardingen. Deze complicaties vaak gemakkelijk en snel te verhelpen.

Een mooi en langdurig resultaat

Dankzij een neuscorrectie met fillers heeft uw neus weer een mooie vorm en grootte. De neus is in balans met de rest van uw gezicht, wat uw zelfvertrouwen en uitstraling ten goede komt. Het resultaat van de niet-chirurgische neuscorrectie is ongeveer 1 jaar zichtbaar. U kunt de behandeling daarna opnieuw herhalen.Voor een mooi en langdurig resultaat raden we een gezonde levensstijl aan. Kies de juiste huidverzorgingsproducten, eet en drink gezond, zorg voor voldoende beweging en vermijd ongezonde leefgewoontes als stress, roken en overmatig alcohol gebruik.

Arts.nl is een samenwerkingsverband van meerdere artsen met veel ervaring op gebied van zowel chirurgische als niet-chirurgische ingrepen. De artsen die de neuscorrecties uitvoeren behoren tot de beste experts in hun vakgebied. U bent dus in goede en professionele handen als u kiest voor een neuscorrectie met fillers bij Arts.nl. Daarnaast kiezen onze artsen voor een persoonlijke benadering. Uw wensen, zorgen en verwachtingen staan centraal bij de behandeling.

Meer weten over een neuscorrectie met fillers?

Wilt u meer weten over de neuscorrecties met fillers van Arts.nl? Neem dan voor telefonisch advies of voor het maken van een afspraak voor een consult contact met ons op.

 

Afbeeldingen